De firma Ossendrijver heeft de afgelopen 15 jaar veel werk gedaan voor ECR Sparrenheuvel. Aannemersbedrijf  Ossendrijver stond altijd open voor constructief overleg, duidelijke planning en openheid wat betreft de financiële begroting. Er werd meegedacht om de verbouwing zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder dat de bedrijfsvoering van ECR Sparrenheuvel in de knel kwam. De werknemers waren altijd respectvol naar onze bewoners toe, en ook naar onze organisatieleden.

W. Langerhorst, ECR Sparrenheuvel Bosch en Duin

Voor de zakelijke klant is Ossendrijver B.V. een aannemer met oog voor detail, betrouwbaar, persoonlijk betrokken en bovenal een partij waarvan men op aan kan. ”Afspraak is afspraak” en dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van het geleverde werk maar ook voor de overeengekomen planning en het afgesproken kostenplaatje. Eventueel gewenst meer- en minderwerk dat tijdens het (ver)bouwtraject ter tafel komt, wordt vóóraf ter goedkeuring aan de opdrachtgever voorgelegd.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij proactief met u meedenken over mogelijke huisvestings- en onderhoudsvraagstukken en ook vrijblijvend voor u doorrekenen welke kosten er met welke uitvoeringswijzes zijn gemoeid.

Bij renovaties zijn wij gewend te werken in panden waar tijdens de renovatie nog gewoond of gewerkt wordt. Dat wij onze werkzaamheden niet alleen vakkundig uitvoeren maar ook duidelijk vóór, tijdens en ná de verbouwing naar de belanghebbenden in het bouwproces communiceren levert ons bedrijf een hoge klanttevredenheid op. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de verbouwingsoverlast voor u als opdrachtgever en/of voor uw medewerkers of huurders tot een minimum te beperken.

De ervaringen van onze zakelijke klanten laten zien dat de verwachtte verbouwingsoverlast dikwijls meevalt. “Ik zou het zo weer doen!”We zijn er ook voor architecten, makelaars en particulieren.