In deze financieel onzekere tijden met een ‘’stroperige’’ woningmarkt, willen wij onze verbouwexpertise en klantgerichte persoonlijke aanpak graag aanwenden om u van dienst te kunnen zijn.

Ons familiebedrijf heeft ruim 50 jaar ervaring in woningrenovatie en restauratie en wij willen die kennis graag met u delen. Wij merken dat aspirant kopers steeds vaker een beroep op ons doen omdat zij vóórdat zij een serieus bod op een woning doen, eerst willen weten wat bij benadering de onderhouds- of verbeterkosten van de beoogde woning zijn. Zo kunnen zij hun bankrelatie realistische verbouwingskosten voorleggen en anderzijds ook een financiële tegenvaller achteraf voorkomen.

Op basis van onze uitgebreide databestanden van verbouwingskosten, denken wij u en uw potentiële kopers te kunnen ondersteunen. Wij bieden u en uw potentiële kopers daarom aan om geheel kosteloos en vrijblijvend de kosten van gewenste woningrenovatie- of uitbreidingsplannen indicatief in kaart te brengen.

Zo hebben uw potentiële kopers een gratis advies van een bouwspecialist en krijgen wij anderzijds de kans om ons als gespecialiseerd bouwbedrijf aan uw aspirant kopers te presenteren zonder dat hier voor hen verplichtingen tegenover staan. Ik wil hierbij benadrukken dat ons advies en onze kostenraming op geen enkele wijze bedoeld is ter vervanging van een bouwtechnische aankoopkeuring. Dat is een andere tak van sport en wij raden particuliere kopers altijd aan een dergelijke aankoopkeuring te laten verrichten, zeker bij een oudere woning.

Mocht dit voorstel u aanspreken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. U mag er op vertrouwen dat wij uw aspirant kopers op een zorgvuldige en deskundige wijze te woord zullen staan.

We zijn er ook voor architecten, bedrijven en particulieren.